onsdag 13. februar 2008

Musikk og meg.

Musikk betyr mye for meg som person. Jeg hører på musikk mesteparten av dagen min, når jeg er på skolen, på jobb, når jeg gjør lekser og andre ting. Musikk er konge! :D

Jeg hører på masse forskjellig musikk, alle mulige sjangere er kult, men går mest i rock, metal, klassisk gitar sanger og funk. Det med at jeg syns disse sjangerene er best er pga. jeg spiller gitar, og der finnes det mest utfordrenede innenfor forskjellige typer musikk.

Jeg er sikker på at musikk smaken min kommer til å endre seg med årene. Jeg har allerede opplevd ett stort hakk, fra å høre mye på metal, så har jeg startet å høre på mer kombinasjonsmusikk, altså blanding av sjangere, og jeg syns det er utrolig stilig.
feks. Linkin park = metal med elektronisk musikk og rap / clean vokal.

Jeg er også fan av Øystein Sunde, en genial mann med utrolig bra humor og en utrolig gitarspiller. Tekstene i sangene hans er unike, og de første gangene jeg hørte sangene hans satt jeg og lo for meg selv. Sangene hans tok opp daglidagse problemer som "hvor tar sokka veien når jeg vasker dem?" og "kjekt å ha" osv.

Er også ofte på konserter, var nå faktisk nå nylig på kosert med Øystein Sunde i Asker. Heller ikke lenge siden jeg var på konsert med de gamle karene i Iron Maiden, og Metallica.

For å avslutte så vet jeg ikke helt hvordan jeg skulle ha overlevd uten musikken, jeg er merker at når jeg ikke har hørt på musikk på lenge blir jeg gaaaal. Det er et avhengihetsskapende energisk for meg :)

Musikk 4 life <3

1 kommentar:

Ingunn sa...

Det var litt av hvert - metal og Øystein Sunde! Ikke dårlig! Jeg hører også mye på musikk, minst en time hver dag, helst mer. Da hører jeg på mye rart, men mest diverse indie-band, både nye og gamle.